NewsMaker are 100 mii de abonați pe Facebook. Unde ne mai puteți găsi?
Full Article 2 minutes read

NewsMaker are 100 mii de abonați pe Facebook. Unde ne mai puteți găsi?

În fiecare zi, vă relatăm pe NewsMaker despre ceea ce se întâmplă în Moldova și în lume, dar și explicăm, de ce acest lucru este important și care este impactul. Bineînțeles, comunicăm cu cititorii noștri pe diferite platforme sociale. Astăzi, numărul abonaților pe pagina noastră de Facebook a depășit 100 mii de persoane.

NewsMaker se regăsește pe mai multe rețele sociale mari. Dar 25 octombrie numărul abonaților noștri pe pagina de Facebook în limba rusă a depășit 100 mii de persoane.

Pe Facebook, noi transmitem live-uri de la proteste, ședințe de judecată și de parlament. Publicăm proiecte și reportaje speciale. Numai în anul 2021, cititorii noștri au vizualizat 6,4 milioane de minute de video-uri publicate pe pagina noastră de Facebook.

Pe aceeași pagină, v-am solicitat de nenumărate ori opinia și am aflat istoriile voastre. Acestea au fost bază pentru niște longread-uri extraordinare pe care le-a citit toată redacția. Și vom continua să creăm NewsMaker împreună cu voi.

La ce puteți să vă mai abonați?

Redacția de limba română a NewsMaker are o pagină separată pe Facebook. De aceea, dacă vă este mai comod să citiți și să obțineți informații operative în limba română, abonați-vă la NewsMaker în Română.

Ne puteți citi și pe Telegram – aici e operativ, la fel ca pe Telegram, și veridic, ca de obicei pe NewsMaker. În limba rusă, noi publicăm doar cele mai importante știri, iar în limba română, puteți urmări despre toate evenimentele din Moldova și din străinătate.

De curând, am lansat un nou canal pe YouTube – NewsMaker Original, unde publicăm doar proiecte și reportaje speciale proprii, materiale video interesante despre Moldova și despre noi toți.

Pentru cei care preferă scurt, clar și cuprinzător, administrăm o pagină de Instagram.

Iar ca să știți cele mai importante știri ale zilei și să fiți la curent cu evenimentele, puteți să vă abonați la Newsletter-ul matinal NM Espresso. Acesta vine pe poșta electronică în fiecare zi, de marți până sâmbătă, la ora 8:08. Oferim acest buletin în trei limbi concomitent – rusă, română și engleză. Este simplu și gratuit – trebuie doar să vă abonați accesând linkul următor.

Citiți NewsMaker acolo unde vă este comod.

Vă mulțumim că rămâneți alături de noi!

A voastră, Redacția

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: