NewsMaker își menține poziția de lider în topul celor mai credibile site-uri de știri din Moldova
Full Article 1 minutes read

NewsMaker își menține poziția de lider în topul celor mai credibile site-uri de știri din Moldova

NewsMaker.md își menține poziția de lider în topul celor mai credibile site-uri de știri din Republica Moldova. Este concluzia Centrului pentru Jurnalism Independent (CJI), care a publicat pe 29 februarie rezultatele celei mai recente runde de evaluare a 40 de portaluri media pe platforma Media Radar, informează Mediacritica.

CJI a actualizat gradul de încredere, pentru un total de 40 de site-uri din Republica Moldova, pe 29 februarie. Potrivit datelor confirmate pe platforma Media Radar, NewsMaker.md a acumulat 41,5 de puncte din 56.

Alte site-uri de știri care au intrat în top 5 sunt: TV8, Nokta, Ziarul de Gardă și ESP.

La coada clasamentului se află portalul ziar.md.

NewsMaker își menține poziția de lider în topul celor mai credibile site-uri de știri din Moldova

Captură foto

Mediacritica informează că pentru determinarea scorurilor au fost evaluate eșantioane de știri din domeniile politic, social și economic, publicate în luna februarie 2024 pe fiecare sursă media.

„Știrile au fost analizate conform unor criterii detaliate, care includ transparența editorială, respectarea normelor profesionale și calitatea generală a conținutului media conform metodologiei de monitorizare, anunță sursa citată.

De menționat că NewsMaker își mențin poziția de lider în topul credibilității deja de un an.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: