NewsMaker are o nouă structură de acționariat. Proiectul va continua să fie coordonat de echipa redacțională
Full Article 2 minutes read

NewsMaker are o nouă structură de acționariat. Proiectul va continua să fie coordonat de echipa redacțională

Compania SRL News Maker, care conduce portalul online NewsMaker.md, și-a schimbat echipa de asociați. În componența acestora a intrat actuala conducere a publicației: directorul Olga Cenușa, redactorul-șef Galina Vasilieva și redactorul-șef adjunct Olga Gnatcova. Aceștia lucrează la NewsMaker de mai mult de 5 ani.

Fondatorul NewsMaker, jurnalistul Vladimir Soloviov, nu mai este proprietarul publicației. Până în prezent, acesta deținea 100% din cota parte a capitalului SRL News Maker. Din ianuarie 2018, Vladimir Soloviov nu mai este redactorul-șef și directorul NewsMaker.md, însă rămânea singurul proprietar al SRL News Maker. În continuare, acesta se va ocupa de propriile proiecte.

Modificarea asociaților a avut loc printr-un contract de vânzare-cumpărare încheiat pe 27 mai 2022. În prezent, 50% din cota parte a SRL News Maker aparține Olgăi Cenușa, 26% – Galinei Vasilieva, iar 24% – Olgăi Gnatcova. Acestea vor continua să își exercite funcțiile deținute și până în prezent.

Datorită faptului că proiectul va fi gestionat de actuala echipă a NewsMaker, publicația își va păstra politica editorială independentă. Vom continua să ne exercităm misiunea și să promovăm valori precum: Independența, Echidistanța, Transparența, Libertatea și Egalitatea, Etica, Implicarea. Considerăm că educația, cultura socială, politică și generală, solidaritatea celor care gândesc, a oamenilor liberi și activi cu viziuni deschise față de lume și valorile umane civilizate vor face Moldova mai bună. Și vom continua să facem asta și mai departe.

Informații detaliate despre misiunea noastră, valorile redacționale și donatorii proiectului puteți găsi accesând acest link.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: