Nicolae Botgros, spitalizat în stare gravă, din cauza complicațiilor provocate de COVID-19
Full Article 1 minutes read

Nicolae Botgros, spitalizat în stare gravă, din cauza complicațiilor provocate de COVID-19

Maestrul Nicolae Botgros a fost internat la Institutul de Medicină Urgentă din capitală. Potrivit fiului său, starea sa este gravă, din cauza complicațiilor provocate de infecția cu COVID-19. Informaţia a fost confirmată pentru Publika TV de către fiul dirijorului, Corneliu Botgros. 

Tot fiul maestrului a anunţat că în aceste momente Nicolae Botgros este într-o stare gravă, dar stabilă şi suportă consecinţele luptei cu noul coronavirus. Corneliu Botgros a mai menţionat că mai multe persoane din orchestra „Lăutarii” au fost testate pozitiv. Acesta a mai adăugat că mai multe detalii nu ştie pentru că ei sunt izolaţi în spital fără telefoane, iar despre starea lor află doar de la şeful secţiei unde sunt internaţi.

Nicolae Botgros are 67 de ani şi s-a născut în satul Badicu-Vechi, raionul Cahul. Orchestra Națională de muzică populară „Lăutarii” a fost fondată în anul 1970, în cadrul Filamornicii de Stat de către interpretul Nicolae Sulac. Datorită abilităților sale de violonist, Nicolae Botgros a fost numit opt ani mai târziu conducător al Orchestrei Populare „Lăutarii”.

 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: