„Nimeni nu este mai presus de lege”. Candu a depus o plângere împotriva lui Dodon la procuratură
Full Article 2 minutes read

„Nimeni nu este mai presus de lege”. Candu a depus o plângere împotriva lui Dodon la procuratură

Deputatul Pro Moldova Andrian Candu a declarat, pe 23 noiembrie, că a adresat un demers împotriva lui Igor Dodon procurorului general Alexandru Stoianoglo, ministrului de interne Pavel Voicu și șefului IGP, Sergiu Paiu. Candu este încrezut că în timpul vizitei sale în raionul Taraclia și Găgăuzia, Dodon a încălcat regulile de siguranță împotriva coronavirusului.

„Dodon trebuie să fie tras la răspundere pentru încălcările sale”, a scris Candu pe pagina sa de Facebook, menționând că Dodon a expus cetățenii și ar trebui să fie pedepsiți pentru acest lucru, posibil chiar penal.

Potrivit lui Candu, videoclipul postat de Dodon arată că a participat la trei evenimente cu peste 50 de persoane. „Și să nu îndrăznească Dodon să spună că nu a fost acolo, că nu știe ce s-a întâmplat și că, în general, a jucat șah”, a conchis Candu.

Amintim că pe 21 noiembrie, Igor Dodon a vizitat raionul Taraclia și Găgăuzia. La Vulcănești, a fost la o întâlnire cu susținătorii săi la restaurantul Orfeu. În același timp, videoclipul întâlnirii publicat de Dodon arată că niciunul dintre cei prezenți nu poartă o mască de protecție și nu respectă distanța socială.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: