Noi detalii de la Poliție: Cine se face vinovat de accidentul de la Orhei, în care 3 persoane și-au pierdut viața, iar alte 12 au fost traumatizate
Full Article 2 minutes read

Noi detalii de la Poliție: Cine se face vinovat de accidentul de la Orhei, în care 3 persoane și-au pierdut viața, iar alte 12 au fost traumatizate

Oamenii legii vin cu noi detalii după accidentul din această după-amiază din raionul Orhei dintre un automobil și un microbuz, în care trei persoane și-au pierdut viața, iar alte 12 au fost rănite.

UPDATE 20:20: Poliția anunță că șoferul microbuzului de rută, care a fost preluat de ambulanță în stare gravă, a decedat la spital cu puțin timp în urmă. Bilanțul victimelor se ridică, astfel, la 3 morți și cel puțin 12 răniți

Știre inițială: Preliminar, polițiștii au stabilit că automobilul, la volanul căruia se afla un tânăr de 27 de ani, iar în calitate de pasageră pe bancheta din spate avea o femeie de 54 de ani, în circumstanțe necunoscute, a ieșit pe banda de sens opus și s-a tamponat frontal cu microbuzul de marca Mercedes care se deplasa regulamentar.

În urma impactului, conducătorul microbuzului și 12 pasageri din 20 s-au ales cu diverse traumatisme, fiind transportați la spitalul Raional Orhei pentru îngrijiri medicale.

Șoferul din Opel și pasagera sa au decedat la fața locului.

Microbuzul implicat în accident circula pe ruta Ocnița-Chișinău și era condus de un bărbat de 58 de ani.

Pe caz a fost inițiat un proces penal pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Amintim că un microbuz de rută s-a ciocnit cu un automobil, în această după-amiază, pe traseul R6, între localitățile Mălăiești și Fedoreuca din raionul Orhei. Accidentul s-a soldat cu moartea a doi oameni și rănirea altor cel puțin 12, anunța la acea vreme IGP.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: