Noi detalii despre incidentul din stația PECO de la Briceni. Agresorul a fost reținut de poliție
Full Article 1 minutes read

Noi detalii despre incidentul din stația PECO de la Briceni. Agresorul a fost reținut de poliție

Bărbatul care a agresat un angajat al unei stații PECO din statul Criva, raionul Briceni, sub ochii a doi polițiști de frontieră, a fost reținut pentru 72 de ore. Informația a fost confirmată pentru NM de către Eugenia Molceanov, ofițer de presă al IP Briceni.

Incidentul a avut loc pe 13 ianuarie. Oamenii legii au fost alertați în jurul orei 20:30. Deplasându-se la fața locului, forțele de ordine au stabilit că agresorul este un localnic de 46 de ani.

Amenințând vânzătorul din benzinărie cu un cuțit, acesta l-a insultat, apoi i-a aplicat mai multe lovituri cu pumnii și i-a deteriorat tastatura de la calculator. În urma acțiunilor sale, activitatea stației PECO a fost întreruptă pentru circa 30 de minute.

Oamenii legii au reușit să îl identifice pe agresor. Acesta a fost reținut pentru 72 de ore și urmează să fie tras la răspundere pentru faptele sale.

La fel, riscă sancțiuni și doi polițiști de frontieră care au asistat la întreaga scenă, fără să intervină. Într-un comunicat de presă, ministrul de Interne Pavel Voicu a criticat indiferența celor doi angajați ai MAI.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: