Noi detalii despre moartea campioanei mondiale la patinaj artistic. Ce a scris în biletul de adio
Full Article 2 minutes read

Noi detalii despre moartea campioanei mondiale la patinaj artistic. Ce a scris în biletul de adio

Fosta campioană mondială la patinaj artistic printre juniori, Ekaterina Alexandrovskaia, a decedat vineri la vârsta de 20 de ani. Potrivit portalului sports.ru, incidentul a avut loc pe strada 1905 din Moscova. Tânăra s-ar fi sinucis, iar corpul său neînsuflețit a fost găsit în stradă, lângă clădirea în care locuia.

Ekaterina a lăsat o scrisoare de adio, în care a scris un singur cuvânt: „Iubesc”. Mama sportivei a fost spitalizată în stare de șoc. Alexandrovskaia evolua din 2016 în duet cu australianul Harley Windsor, iar cu un an mai devreme a obținut cetăţenia australiană. Sezonul 2019-2020 a fost cu ghinion pentru cei doi: pregătirile au început cu întârziere din cauza unui traumatism al sportivului. Aceștia au ocupat locul 9 în turnirul ISU Challenger și a 7-a poziție în Grand Prix-ul SUA.

Noi detalii despre moartea campioanei mondiale la patinaj artistic. Ce a scris în biletul de adio

sports.ru

Ulterior, partenerul Ekaterinei Alexandrovskaia a anunțat că își va continua cariera pe cont propriu, iar Ekaterina se retrage din sport din cauza unor probleme de sănătate.

Presa din Rusia scrie că Ekaterina suferea de depresie după întoarcerea în țară. La Moscova a avut o tentativă de a-și face o carieră în televiziune, însă aceasta nu a avut succes.

Postul de televiziune „5 kanal” scrie că tânăra s-a angajat în cadrul unui club de striptease, iar în ajunul tragediei s-ar fi întors acasă în stare de ebrietate.

***

Alexandrovskaia s-a născut la Moscova și până în 2011 s-a antrenat singură, pentru că evoluțiile sale în duet nu aveau succes. În 2016, când a primit oferta din Australia, nu a stat pe gânduri.

În duet cu Windsor a reușit să obțină rezultate remarcabile printre juniori: au câștigat campionatul mondial în 2017, iar de două ori au ocupat locul 16 printre adulți în cadrul campionatului mondial.

În 2017 Alexandrovkaia a obținut cetățenia Australiei, iar un an mai târziu cei doi au participat la Olimpiada de la PyeongChang, unde s-au clasat pe locul 18.

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: