„Noi nu am trădat pe nimeni”. O nouă manifestație la Bălți în susținerea lui Usatîi (VIDEO)
Full Article 2 minutes read

„Noi nu am trădat pe nimeni”. O nouă manifestație la Bălți în susținerea lui Usatîi (VIDEO)

Câteva sute de oameni au participat, pe 14 iulie, la o nouă manifestare în susținerea lui Renato Usatîi. Demonstranții adunați în fața Primăriei Bălți i-au cerut lui Usatîi să nu demisoneze din funcția de primar.

„Viața nu se termină, vor mai fi alegeri. Sunteți tânăr, aveți un viitor luminos înainte. Ceea ce s-a întâmplat doar vă va face mai puternic. Și pe noi ne va face mai puternici. Haideți să-l susținem. Noi v-am ales, noi nu v-am trădat. Bălți nu trădează pe nimeni, niciodată”, a spus una dintre manifestante.

Participanții la demonstrație au scandat „Renato!” și i-au cerut primarului de Bălți să se întâlnească cu ei.

O manifestație în susținerea lui Renato Usatîi s-a desfășurat și în ajun la Bălți. Reacția vine după ce politicianul a anunțat, pe 12 iulie, că demisionează din funcția de primar și din cea de președinte a formațiunii „Partidul Nostru”. Acesta a luat decizia în urma scrutinului parlamentar, în cadrul căruia a luat un scor de doar 4%, insuficient pentru ca Blocul electoral pe care l-a constituit să acceadă în parlament. În plus, în municipiul Bălți, blocul „RENATO USATÎI” s-a clasat pe locul trei, după Blocul Comuniștilor și Socialiștilor și Partidul Acțiune și Solidaritate.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: