„Noi nu avem așa ceva!” Blocul ACUM infirmă acuzațiile lui Dodon, despre un eventual șantaj
Full Article 2 minutes read

„Noi nu avem așa ceva!” Blocul ACUM infirmă acuzațiile lui Dodon, despre un eventual șantaj

Reprezentanții blocului ACUM neagă afirmațiile președintelui Igor Dodon, potrivit căruia, deputații blocului ACUM ar deține anumite informații compromitățoare cu șeful statului, obținute de la Vlad Plahotniuc. Contactați de NM, Igor Grosu și Lilian Carp au afirmat astăzi, 22 noiembrie, că nici ei, nici colegii lor din PPDA, nu au astfel de materiale. 

„Prin maniera sa mincinoasă, Dodon încearcă sa justifice cumva existența unor astfel de înregistrări. Probabil că nu toate discuțiile lui Dodon cu Plahotniuc de prin beciuri, de prin restaurante, au fost date publicității. Noi nu avem așa ceva. Probabil Dodon are insomnii pentru că se teme că într-o zi Plahotniuc ar putea sa-l surprindă, așa cum știm că a mai făcut-o. Dodon a tradat într-o parte, a tradat în alta, iar acum se teme de o justiție corectă”, a declarat pentru NM, Igor Grosu.

Iar deputatul PAS, Lilian Carp a calificat aceste informații drept „aberații”. „Când faci asemenea declarații, că cineva te șantajează, te duci la poliție, spui cine anume, dai declarație. Materialele compromițătoare sunt faptul că omul primește bani din Rusia și acestea au fost făcute publice. Sunt imagini unde omul declară că primește bani din Rusia și cere bani de la Plahotniuc”.

Amintim că ieri, 21 noiembrie, președintele Igor Dodon a declarat într-un interviu că anumiți deputați din blocul ACUM ar fi încercat să șantajeze câțiva parlamentari din PSRM, înainte de votul asupra moțiunii de cenzură a guvernului Sandu.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: