Noua ministră de Externe a României a venit în Moldova. Va fi găzduită la sediul MAEIE de Nicu Popescu
Full Article 2 minutes read

Noua ministră de Externe a României a venit în Moldova. Va fi găzduită la sediul MAEIE de Nicu Popescu

Ministra de Externe a României Luminița Odobescu efectuează o vizită de lucru la Chișinău, în perioada 19-20 iunie. Șeful diplomației Moldovei, Nicu Popescu, împreună cu omologul său român, vor susține o conferință de presă pe 20 iunie.

Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene (MAEIE) a anunțat cu puțin timp în urmă despre vizita oficialului român în țara noastră.

„Șeful diplomației Republicii Moldova, Nicu Popescu, o va găzdui la Chișinău pe ministra afacerilor externe a României, Luminița Odobescu care efectuează în perioada, 19-20 iunie, prima sa vizită de lucru în țara noastră. Miniștrii Nicu Popescu și Luminița Odobescu vor susține o conferință de presă pe data de 20 iunie, începând cu ora 11:00”, se arată în nota informativă.

De menționat că este prima vizită oficială a Luminiție Odobescu în Republica Moldova de când a fost numită în funcție de ministru de Externe.

Amintim că, pe 16 iunie, șeful diplomației de la Chișinău, Nicu Popescu,  a avut o conversație telefonică cu noul ministru al afacerilor externe al României, Luminița Odobescu. Popescu i-a adresat felicitări pentru numirea sa în această funcție și a invitat-o să efectueze oficială în Republica Moldova.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: