„Nr.1” asigură mese calde pentru angajații serviciului de asistență medicală de urgență
Full Article 2 minutes read

„Nr.1” asigură mese calde pentru angajații serviciului de asistență medicală de urgență

În cadrul echipei rețelei de magazine „Nr.1”, considerăm că este de datoria noastră să oferim toată asistența posibilă în lupta împotriva pandemiei de COVID-19. Până acum, pe lângă asistența financiară oferită Spitalului Clinic de Boli Infecțioase „Toma Ciorbă” și Fondului pentru Combaterea COVID-19 al Primăriei mun. Chișinău, am susținut și Institutul de Medicină Urgentă din Chișinău, oferind fondurile necesare pentru procurarea echipamentelor medicale, și am donat seturi de veselă de unică folosință pentru IMSP Spitalul Cancelariei de Stat, care acceptă pacienții cu COVID-19.

Realizăm efortul considerabil al angajaților serviciului de urgență, care lucrează fără întrerupere pentru a face față acestei crize și, din acest motiv, începând cu data de 31 martie, oferim zilnic prânzuri calde angajaților serviciului de urgență din mun. Chișinău.

În actuala situație, doar efortul comun depus de fiecare persoană și companie, ne va ajuta să punem punct crizei.

În numele angajaților rețelei de magazine „Nr.1”, dorim să le mulțumim tuturor celor care continuă să asigure populația cu alimentele și medicamentele necesare și, în special, întregului personal medical, care a preluat cea mai mare povară dintre toți.

Pentru a preveni răspândirea virusului, vă încurajăm să respectați regulile de igienă personală și să evitați, pe cât de mult posibil, locurile aglomerate.

Vă dorim sănătate, Dvs. și întregii familii!

nr1.md

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: