„Nu este o încălcare a legislației”. Verișoara Maiei Sandu, după ce a fost numită purtătoare de cuvânt a Nataliei Gavrilița
Full Article 1 minutes read

„Nu este o încălcare a legislației”. Verișoara Maiei Sandu, după ce a fost numită purtătoare de cuvânt a Nataliei Gavrilița

Anastasia Taburceanu, purtătoarea de cuvânt a prim-ministrei Natalia Gavrilița este verișoara președintei Maia Sandu, informează ZdG. Taburceanu susține că propunerea de a fi numită în această funcție a venit de la șefa Cabinetului de miniștri.

„Propunerea a fost a prim-ministrei și decizia la fel”, a declarat Taburceanu pentru sursa citată.

„Numirea mea este în cabinetul doamnei prim-ministră, iar pentru numirea consilierilor în cabinetul doamnei prim-ministră nu este nevoie de concurs și numirea mea în funcția de purtător de cuvânt nu este o încălcare a legislației privind conflictele de interese sau de restricție deoarece este o funcție a cabinetului prim-ministrei”, a mai spus Taburceanu.

Precizăm că marți, 10 august, Anastasia Taburceanu a fost numită purtător de cuvânt al premierului Gavrilița. Aceasta are o experiență de peste 10 ani în comunicare și relații cu mass-media. A activat în cadrul Programului Națiunilor Unite pentru Dezvoltare, USAID Moldova și proiecte europene. Anastasia Taburceanu are studii de licență în Științe ale Comunicării, studii de masterat în comunicare publică și filosofie, antropologie și management cultural.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: