Numărul cazurilor de Covid-19 în Moldova este în creștere. Câte persoane s-au infectat în decurs de o săptămână?
Full Article 50 second read

Numărul cazurilor de Covid-19 în Moldova este în creștere. Câte persoane s-au infectat în decurs de o săptămână?

În perioada 13 – 19 iunie, în Moldova au fost confirmate 251 de cazuri de infecție cu COVID-19. Sunt cu 27 mai multe decât săptămâna precedentă. Datele au fost raportate pe 21 iunie de Ministerul Sănătății.

Potrivit sursei citate, au fost efectuate 12.218 teste și au fost depistate 251 de cazuri de infecție. Ministerul a raportat, de asemenea, 9 pacienți care au murit din cauza complicațiilor COVID-19.

În perioada sus menționată, în Moldova au fost utilizate 1.658 de doze de vaccin anticovid: 259 de persoane s-au imunizat cu prima doză, 624 cu a doua, iar 775 – cu a treia. În total, de la debutul pandemiei de Covid, în țara noastră au fost vaccinați1.065.122 de oameni.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.NM a lansat o campanie de crowdfunding pe Patreon. Fiți complicele nostru

Acum, fiecare dintre voi, cititorii noștri, are ocazia să contribuie și să ne susțină activitatea, să ia parte la transformarea Moldovei. Vom continua să facem jurnalism corect în Moldova. Iar cu ajutorul vostru, vom putea să ne facem munca și mai bine. Vă propunem să alegeți una dintre cele 6 opțiuni prin care ne puteți susține. La rândul nostru, suntem gata să vă oferim toată recunoștința și mici surprize. Accesați linkul pentru a deveni complicele nostru. Și alegeți statutul care vi se potrivește: de la prieten până la președinte.

Susține NewsMaker.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: