Numărul de telefon al lui Mark Zuckerberg a fost publicat odată cu scurgerea de date a 533 mln de utilizatori Facebook
Full Article 1 minutes read

Numărul de telefon al lui Mark Zuckerberg a fost publicat odată cu scurgerea de date a 533 mln de utilizatori Facebook

Datele personale a peste 533 de utilizatori Facebook din 106 state au fost făcute publice pe un forum al hackerilor. Numărul de telefon mobil al CEO-ului Facebook, Mark Zuckerberg, se numără printre informațiile personale divulgate online, scrie RBC.

„Ironia este că, din păcate, scurgerea l-a vizat și pe Mark Zuckerberg. Dacă jurnaliștii încearcă să obțină o reacție de la facebook, poate e mai simplu să îl sunați pe el?”, a scris Dave Walker, expert în domeniul securității informaționale, care a publicat și un screenshot.

Informația despre scurgerea de date a peste jumătate de miliard de utilizatori Facebook a devenit publică pe 3 aprilie. Baza de date a fost publicată pe un forum al hackerilor. Aceasta include date personale care includ numele, locația, detaliile căsătoriei, data nașterii și ID-ul utilizatorului Facebook. Persoane din 106 state au fost afectate.

Cei mai mulți utilizatori expuși sunt din Egipt (44 mln), Tunisia (39 mln), Italia (35 mln), SUA (32 mln) și Arabia Saudită (28 mln).

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: