Numiri și demisii la guvern. Cine este nou șef al Poliției de Frontieră
Full Article 2 minutes read

Numiri și demisii la guvern. Cine este nou șef al Poliției de Frontieră

În cadrul ședinței guvernului din 4 decembrie, executivul a aprobat mai multe demisii și numiri. 

La șefia Poliției de Frontieră a fost numit Corneliu Groza. Totodată, a fost aprobată cererea de demisie a lui Rosian Vasiloi.

La Ministerul Finanțelor a fost eliberată din funcție secretarul de stat Viorica Serețeanu.

La Ministerul Economiei și Infrastructurii a fost aprobată demisia din funcția de secretar de stat a lui Andrei Ciornîi și a fost aprobată numirea lui Iulian Postică.

La Ministerul Educației, Culturii și Cercetării, Andrei Chistol și Natalia Grîu au fost numiți în funcția de secretar de stat.

La Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Marina Golovaci a fost numită în funcția de secretar de stat.

La Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene, Dumitru Socolan și Gheorghe Leucă au numiți în calitate de secretari de stat.

Totodată, au fost rechemați din funcție mai mulți ambasadori. Este vorba despre Gheorghe Leucă, ambasador al Republicii Moldova în Republica Azerbaidjan; Dumitru Socolan, ambasador în Republica Portugheză și Republica Maroc; Inga Ionesii, ambasador în Republica Estonia.

Angela Belobrov a fost numită în funcția de director al Companiei Naționale de Asigurări în Medicină.

Silvia Cibotari a devenit director al Agenției Medicamentului și Dispozitivelor Medicale. Totodată, executivul a aprobat demisia lui Oleg Maler din funcția de șef al oficiului teritorial Ungheni a Cancelariei de Stat.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: