O adolescentă din Chișinău a decedat în sala de sport la instituția unde își făcea studiile
Full Article 2 minutes read

O adolescentă din Chișinău a decedat în sala de sport la instituția unde își făcea studiile

O adolescentă în vârstă de 16 ani a decedat în sala de sport la instituția unde își făcea studiile. Cazul a avut loc pe 11 aprilie, la Chișinău. Informația a fost confirmată pentru NM de ofițera de presă din cadrul Direcției de Poliție a municipiului Chișinău, Natalia Stati. Cauza decesului încă nu este cunoscută. 

La 11 aprilie, în jurul orei 15:30, IP Botanica a fost sesizat despre decesul unei minore la o instituție de învățământ din sectorul Botanica al capitalei. La fața locului s-a deplasat grupa operativă, fiind solicitat și medicul legist.

Ajunși, angajații Poliției au stabilit că cazul a avut loc în sala de sport a instituției.

„Medicii au depus tot efortul pentru a-i salva viața, dar cu regret minora nu a putut fi salvată. La examinarea de către medicul legist urme de moarte violentă nu au fost depistate, cadavrul a fost îndreptat la CML pentru efectuarea expertizelor și a fi stabilită cauza decesului”, a declarat ofițera de presă din cadrul Direcției de Poliție a municipiului Chișinău, Natalia Stati.

Pe caz a fost inițiat un proces penal pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: