O adolescentă din Drochia a fost găsită moartă într-o fântână, la două zile de la dispariția de acasă
Full Article 50 second read

O adolescentă din Drochia a fost găsită moartă într-o fântână, la două zile de la dispariția de acasă

Corpul neînsuflețit al unei tinere de 18 ani a fost a fost găsit, în dimineața zilei de 19 ianuarie, într-o fântână din satul Gribova, raionul Drochia. Oamenii legii au stabilit că acum două zile, fata plecase de acasă. 

Contactat de NM, ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Drochia Banari Irina ne-a comunicat că oamenii legii au fost alertați pe 19 ianuarie, la ora 09:48.

„A parvenit un apel de înștiințare, precum că în extravilanul satului Gribova, într-o fântână a fost depistat un cadavru”, a precizat Banari.

Ulterior, polițiștii au stabilit că fata plecase de la domiciliu, pe 17 ianuarie, într-o direcție necunoscută.

În urma examinării corpului neînsuflețit nu s-au identificat semne de moarte violentă. Cadavrul a fost trimis la expertiza medico-legală pentru a se stabili cu exactitate cauza decesului.

Oamenii legii continuă să investigheze pentru a stabili toate circumstanțele cazului.


Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la existența jurnalismului de calitate susținându-ne pe Patreon! În acest fel, puteți fi parte a schimbării în bine a Moldovei. Datorită sprijinului vostru, vom putea implementa și mai multe proiecte noi și importante. Vă punem la dispoziție 6 modalități de a ne sprijini. În schimb, vă oferim content exclusiv și cadouri plăcute. Accesați linkul pentru a deveni patronul nostru. Nu este deloc greu, în schimb este atât de plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: