O aeronavă Air Moldova a aterizat de urgență pe aeroportul din Istanbul: un pasager nu dădea semne de viață
Full Article 1 minutes read

O aeronavă Air Moldova a aterizat de urgență pe aeroportul din Istanbul: un pasager nu dădea semne de viață

Astăzi, aeronava companiei aeriene Air Moldova care opera zborul de retur din Tbilisi spre Chișinău a aterizat de urgență pe aeroportul din Istanbul. În timpul zborului, anunță compania, echipajul a depistat că unul dintre pasageri nu prezintă semne de viață.

„Însoțitorii de bord au acționat prompt în conformitate cu regulamentul de acordare al primului ajutor, dar încercările de a resuscita pasagerul păreau a fi fără rezultat”, susțin reprezentanții companiei aeriene.

Prin urmare se anunță că echipajul și-a asumat responsabilitatea pentru a efectua aterizarea de urgență pe cel mai apropiat aeroport, la Istanbul.

„La sosire, pasagerul a fost asistat de medici care au constat îmbunătățirea stării de sănătate a pasagerului și i-au oferit îngrijirea medicală corespunzătoare”, declară reprezentanții companiei.

La fel se menționează că ulterior, pasagerii au fost transportați în scurt timp la Chișinău în siguranță. „Pasagerul vizat se simte bine și este în afara pericolului”, au ținut să precizeze cei de la compania aeriană.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: