O creștere uriașă a cazurilor noi de coronavirus în România și un nou record de persoane decedate
Full Article 2 minutes read

O creștere uriașă a cazurilor noi de coronavirus în România și un nou record de persoane decedate

România înregistrează noi recorduri negative în lupta cu COVID-19. Numai în ultima zi au fost depistate 8 651 de cazuri noi, cu aproape o mie mai mult față de bilanțul precedent, dintr-un total de 35 964 de teste. Numărul persoanelor decedate în 24 de ore este cel mai mare de până acum: 146 de morți, iar la terapie intensivă este tot o cifră record: 1 001 pacienți.

Până astăzi, 4 noiembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 267 088 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus. 186 260 de pacienți au fost declarați vindecați.

Menționăm că un nou record de infectări cu noul coronavirus a fost înregistrat și în Rusia și Ucraina. Pentru prima oară de la începutul pandemiei, în Federația rusă au fost testate pozitiv timp de 24 de ore peste 19 mii de persoane.

La nivel mondial, numărul persoanelor infectate se apropie de 48 de milioane. Dintre aceștia, peste 1,2 milioane au murit. Cele mai multe cazuri de infectări au fost depistate în SUA (peste 9,6 mln), India (peste 8,3 mln), Brazilia (peste 5,5 mln), Rusia (aproape 1,7 mln) și Franța (1,5 mln).

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: