O delegație a Parlamentului European, condusă de Siegfried Mureșan, vine în Republica Moldova
Full Article 2 minutes read

O delegație a Parlamentului European, condusă de Siegfried Mureșan, vine în Republica Moldova

O delegație a Parlamentului European va efectua o vizită de lucru în Republica Moldova. Despre aceasta a anunțat europarlamentarul român, Siegfried Mureșan, co-preşedinte al Comitetului parlamentar de asociere UE-RM. Astfel, în data de 30 noiembrie, oficialii se vor afla la Chișinău, unde vor avea mai multe întrevederi.

„Săptămâna aceasta o voi dedica relației cu Republica Moldova. De mâine până joi, voi conduce o delegație a Parlamentului European la Chișinău pentru cea de-a zecea reuniune a Comitetului Parlamentar de Asociere UE-Moldova”, a declarat Mureșan, pe pagina sa de Facebook.

Europarlamentarul susține că delegația se va întâlni atât cu reprezentanți ai autorităților de la Chișinău, cât și cu deputații din Parlamentul Republicii Moldova.

În același timp, Igor Grosu, președintele Parlamentului, se află la Bruxelles, în prima sa vizită oficială în acest oraș, în calitate de speaker al Legislativului. Prima întrevedere a fost cu șeful Delegației Parlamentului European la Comitetul Parlamentar de Asociere Republica Moldova – Uniunea Europeană, vicepreședinte al Grupului PPE în Parlamentul European, Siegfried Mureșan.

Potrivit unui comunicat al Parlamentului, oficialii au discutat despre agenda parlamentară și realizările actualului Legislativ al Republicii Moldova în primele 100 de zile de mandat.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: