O echipă de dansatori din Moldova, pe primul loc în top 30 al dansurilor pentru copii din Europa
Full Article 1 minutes read

O echipă de dansatori din Moldova, pe primul loc în top 30 al dansurilor pentru copii din Europa

Echipa din Republica Moldova „Acrobatic Show” s-a ales cu 13 locuri de frunte la campionatul internațional de dans pentru copii International Dance Open Winter. Totodată, dansatorii din țara noastră au cucerit și alte două locuri de pe poziția a doua a concursului. La fel, echipa moldovenească s-a poziționat pe primul loc în top-30 cele mai bune numere ale concertului de gală la campionat. 

International Dance Open este o platformă internațională pentru concursuri de dans la diferite categorii. La campionat au participat dansatori din Croația, Cipru, Slovenia, Slovacia, Macedonia, Bosnia și Herțegovina, Cehia, Suedia, Ucraina, Serbia și multe alte țări europene.

„Potrivit juriului, cel mai bun grup de dans a fost echipa din Moldova – Acrobatic Show, care a ocupat 13 locuri I și două locuri secunde la diferite categorii, la fel conduc topul celor mai bune 30 de numere ale concertului de gală, primind premii în bani”, au comunicat reprezentanții colectivului din Moldova.

O echipă de dansatori din Moldova, pe primul loc în top 30 al dansurilor pentru copii din Europa

Facebook/Acrobatic Show


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: