O fată de 22 de ani a murit, după ce s-ar fi aruncat în gol, de la etajul 4 al unui bloc din Chișinău
Full Article 1 minutes read

O fată de 22 de ani a murit, după ce s-ar fi aruncat în gol, de la etajul 4 al unui bloc din Chișinău

O fată în vârstă de 22 de ani a decedat, după ce s-ar fi aruncat în gol de la etajul patru al unui bloc de locuit din municipiul Chișinău. Ofițera de presă a Poliției Capitalei, Natalia Stati, a declarat pentru NM că cazul a avut loc în dimineața zilei de astăzi, 3 februarie, pe strada Cuza Vodă din sectorul Botanica.

Potrivit sursei citate, oamenii legii au fost alertați în jurul orei 05:12, precum că o persoană a căzut de la înălțime, pe str Cuza Vodă.

Grupa operativă, care s-a deplasat la fața locului, a constatat că tânăra, în vârstă de 22 de ani, s-a aruncat în gol de la etajul 4, a precizat Natalia Stati. Potrivit sursei, în urma traumelor suferite, fata a decedat.

„La examinarea de către medicul legist urme de violență nu au fost depistate decât cele caracteristice căderii de la înălțime. (…) Bilețel nu a lăsat”, a mai declarat Natalia Stati.

Pe caz a fost inițiată o anchetă în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: