VIDEO Cel mai plătit blogger de pe YouTube este un copil de 8 ani. Are venituri de 26 milioane de dolari anual
Full Article 2 minutes read

VIDEO Cel mai plătit blogger de pe YouTube este un copil de 8 ani. Are venituri de 26 milioane de dolari anual

Un copil de opt ani din SUA este cel mai plătit blogger de pe YouTube. Veniturile acestuia sunt estimate la 26 de milioane de dolari anual, informează revista Forbes

Kaji, în vârstă de opt ani, și-a lansat canalul când avea doar 3 ani. Pe atunci, băiatul făcea materiale video în care își prezenta jucăriile. După, Kaji a început să facă experimente științifice. Pe lângă canalul de YouTube, băiatul are o linie de jucării, articole vestimentare și un spectacol pe postul de televiziune Nickelodeon.

Locul doi în clasament este ocupat de către autorii canalului Dude Perfect, care postează videoclipuri cu trucuri sportive. Venitul lor a fost de 20 de milioane de dolari anual.

Locul al treilea a fost ocupat de rusoaica Anastasia Radzinskaya, în vârstă de cinci ani, originară din Krasnodar, dar care din 2018 locuiește în Statele Unite ale Americii. Potrivit Forbes, Radzinskaya a devenit „unul dintre bloggerii cu cea mai rapidă creștere din lume datorită unui videoclip realizat în șapte limbi, în care joacă alături de tatăl ei”. Conform calculelor revistei, timp de 12 luni, veniturile sale au fost de 18 milioane de dolari.

De asemenea, vloggerul suedez PewDiePie, al cărui canal are 102 milioane de abonați, este cel mai popular pe YouTube. Acesta s-a clasat pe locul șapte în clasament, cu venituri de 13 milioane de dolari anual.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: