O fată s-a sculat din sicriu și a recitat o poezie. Cum PACE s-a lansat în campania electorală? (VIDEO)
Full Article 2 minutes read

O fată s-a sculat din sicriu și a recitat o poezie. Cum PACE s-a lansat în campania electorală? (VIDEO)

Partidul Acasă Construim Europa (PACE) s-a lansat în campania electorală, însă într-un mod mai puțin obișnuit. La începutul evenimentului, o fată îmbrăcată în haine naționale s-a sculat dintr-un sicriu și a recitat o poezie. 

Scena a avut loc într-o ogradă cu o casă veche, pe care Gheorghe Cavcaliuc a comparat-o cu Republica Moldova.

„Cu mare regret, cei care astăzi guvernează au adus în așa stare țara noastră, cu care ne mândream că este o gură de rai”, a spus Cavcaliuc

„Populația este la limita sărăciei. Pentru puținii oameni rămași în țară, riscurile sunt din ce în ce mai mari. Pe stradă și chiar în case, tot mai puțină siguranță. Oamenilor le este frică să se ducă la muncă, să-și ducă copii la școală sau la grădiniță. Oamenii se tem să trăiască în propriile case”, a mai spus liderul PACE.

Până în prezent, CEC a înregistrat opt concurenți electorali pentru alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie 2021. Este vorba despre Blocul electoral al Comuniștilor și Socialiștilor, Partidul Acasă Construim Europa, Partidul „Congresul Civic”, Blocul electoral „Renato Usatîi”, Partidul Politic „ȘOR”, Partidul Acțiune și Solidaritate, Mișcarea Profesioniștilor „Speranța-Надежда” și Partidul Democrat din Moldova.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: