O femeie de 43 de ani, trimisă pe banca acuzaților. Este învinuită de traficarea în scop sexual a cinci conaționali, inclusiv un copil
Full Article 2 minutes read

O femeie de 43 de ani, trimisă pe banca acuzaților. Este învinuită de traficarea în scop sexual a cinci conaționali, inclusiv un copil

O femeie în vârstă de 43 de ani a fost trimisă pe banca acuzaților. Aceasta este învinuită de traficarea în scop sexual, în Grecia, a cinci conaționali, inclusiv un copil, informează Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS).

Anterior, inculpata a fost anunțată în căutare, iar în prezent se află în arest la domiciliu. Femeia este pasibilă de pedeapsa cu închisoarea pentru un termen de 20 de ani sau chiar detenție pe viață.

PCCOCS informează că aceasta este a doua persoană al cărei dosar penal pe acest caz este trimis în judecată, după ce în decembrie 2019 un bărbat cu vârsta de 25 de ani a fost trimis pe banca acuzaților.

Amintim că făptașii investigați erau peste 10 la număr, originari din Albania, Bulgaria, Germania, Grecia, dar și din Moldova. Victimele erau impuse să deservească zeci de clienți pe zi, în baza unui orar în două ture, în 10 case de toleranță. Mai mult decât atât, acțiunile ilegale ale făptașilor includ și faptul că una din conaționale a fost impusă să accepte o intervenție chirurgicală de peste 5000 de euro, în scopul atragerii unui număr mai mare de clienți – bani pe care a fost obligată să-i întoarcă „angajatorilor”.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: