O femeie de 48 de ani, diagnosticată cu COVID-19, s-ar fi sinucis. Aceasta era internată la Spitalul „Sfântul Arhanghel Mihail”
Full Article 2 minutes read

O femeie de 48 de ani, diagnosticată cu COVID-19, s-ar fi sinucis. Aceasta era internată la Spitalul „Sfântul Arhanghel Mihail”

O femeie în vârstă de 48 ani, diagnosticată cu COVID-19, s-ar fi sinucis în noaptea de 17 iulie, informează ZdG. Aceasta era internată la Spitalul Clinic Municipal „Sfântul Arhanghel Mihail”. Informația a fost confirmată pentru sursa citată de către Veronica Țugulschi, șefa Unitate de primiri urgente din cadrul Spitalului Clinic Municipal „Sfântul Arhanghel Mihail”.

„Este vorba de o pacientă care a fost internată pe 3 iulie cu diagnosticul confirmat de COVID-19, în vârstă de 48 de ani. Aceasta avea pneumonie. Ieri a fost efectuat examenul radiologic și examenul biochimic. Medicii au constat o ameliorare vădită a stării de sănătate. Aceasta se simțea foarte bine. Saturația de oxigen în sânge era de 98%. Pe parcursul nopții s-a întâmplat la dumneaei ceva din punct de vedere neurologic. În jurul orei 03:00, aceasta ar fi intrat în camera de baie, unde s-ar fi strangulat cu furtunul de la duș. Mai târziu, asistenta medicală împreună cu medicul de gardă au intrat în salonul în care era doamna internată, au găsit corpul neînsuflețit. Imediat a fost chemată poliția”, a declarat Veronica Țugulschi.

Menționăm că până la ora actuală, în Republica Moldova au fost confirmate 20 264 cazuri de infecție cu noul tip de coronavirus. 13 913 persoane s-au însănătoșit, iar 666 au decedat.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: