O femeie din Chișinău ar fi omorât un bărbat în propriul apartament. Aceasta și-a recunoscut vinovăția 
Full Article 1 minutes read

O femeie din Chișinău ar fi omorât un bărbat în propriul apartament. Aceasta și-a recunoscut vinovăția 

Procuratura municipiului Chișinău, Oficiul Centru, a expediat în instanța de judecată cauza penală de învinuire a unei femei, în vârstă de 58 ani, originară din mun. Chișinău, pentru săvârșirea infracțiunii de omor intenționat. În procesul de audiere, femeia și-a recunoscut pe deplin vinovăția.

Femeia este acuzată că în timp ce se afla în bucătăria apartamentului său, urmare a unui conflict apărut cu victima, care s-a dovedit a fi un bărbat în vârstă de 41 ani, cu care locuia în același apartament, i-a aplicat acestuia din urmă o lovitură cu un cuțit în partea stângă a spatelui.

În rezultat a survenit decesul victimei.

Cazul a avut loc în noaptea de 16 martie 2022, pe str. Gheorghe Asachi din capitală. Potrivit oamenilor legii, femeia era în stare de ebrietate cu grad avansat.

În privința învinuitei este aplicată măsura preventivă sub formă de arest preventiv, fiind deținută în Penitenciarul nr.13 Chișinău.

Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: