O femeie din Criuleni a fost salvată de polițiști înainte de a comite un gest necugetat
Full Article 1 minutes read

O femeie din Criuleni a fost salvată de polițiști înainte de a comite un gest necugetat

O femeie de 35 de ani a fost salvată de polițiști în momentul în care intenționa să sară de pe un pod la Criuleni. Incidentul s-a produs pe 13 august, în preajma postului vamal al zonei Transnistrene.

În jurul orei 11:30, polițiștii de la postul vamal nr.14 au fost sesizați de către Forțele de menținere a păcii că o femeie intenționează să se arunce de pe podul dintre cele două posturi vamale.

Angajatul Inspectoratului de poliție Criuleni, în comun cu angajații forțelor pacificatoare, au reușit să împiedice acțiunile femeii și să o salveze în ultimul moment.

Aceasta a declarat polițiștilor că a decis să recurgă la așa gest, simțindu-se singură, după ce acum două săptămâni i-a decedat soțul.

În rezultatul intervenției, femeia de 35 ani, originară din stînga Nistrului, a fost preluată de Serviciul de urgență al Spitalului raional Criuleni, pentru a-i fi acordat asistența necesară, precum și consilierea unui psiholog specializat.


Important! În cazul în care detaliile expuse în material vă neliniștesc, aveți nevoie de ajutor și susținere - adresați-vă specialiștilor de la „Linia Verde Prevenire Suicid”. Chat-ul anonim pe www.pentruviata.md este diponibil LIVE între orele 20.00-22.00 în zilele de luni și joi. În restul zilelor, puteți expedia un mesaj la adresa de e-mail [email protected]. Mai multe detalii la nr de tel 060806623


If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: