O fetiță a venit pe lume într-o ambulanță. Cum se simte mama
Full Article 50 second read

O fetiță a venit pe lume într-o ambulanță. Cum se simte mama

O femeie din sectorul Buiucani al municipiului Chișinău a născut în ambulanță. Nașterea a decurs fără complicații și femeia, în vârstă de 37 de ani, a adus pe lume o fetiță sănătoasă.

Solicitarea la urgență a fost făcută noaptea, pe 9 februarie. Femeia gravidă în 38 de săptămâni avea contracții. Nașterea a survenit spontan, în drum spre spital.

„Femeia în vârsta de 37 de ani a adus pe lume o fetiță sănătoasă cu o greutate de 3000g. Datorită asistenței medicale urgente calificate acordate în timp oportun de membrii echipei SAMU Buiucani, nașterea în ambulanță a decurs fără complicații”, se arată în comunicatul Centrului Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească.

Ulterior, lăuza și nou-născuta au fost predate în stare stabilă la Maternitatea din cadrul IMSP Spitalul Clinic Municipal „Gheorghe Paladi” pentru îngrijiri medicale.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: