O fetiță nou-născută a fost găsită moartă într-un parc din sectorul Râșcani al capitalei
Full Article 2 minutes read

O fetiță nou-născută a fost găsită moartă într-un parc din sectorul Râșcani al capitalei

Cadavrul unui nou-născut a fost depistat abandonat în parcul amplasat pe str. M. Sadoveanu, din sec. Râșcani a capitalei. Descoperirea macabră a avut loc în seara de 14 ianuarie, în jurul orei 20:00, de către un trecător, care a alertat poliția.

Dispeceratul Inspectoratului de Poliție a sec. Râșcani din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, a fost sesizat în seara de 14 ianuarie în jurul orei 20:00, de către un bărbat. Acesta le-a spus polițiștilor că, în parcul amplasat pe str. M. Sadoveanu, a depistat cadavrul unui nou-născut.

La fața locului s-a deplasat grupa operativă a inspectoratului, procurorul de serviciu, fiind solicitat și medicul legist, pentru examinarea cadavrului.

În urma examinării de către medicul legist, s-a stabilit că este vorba despre cadavrul unei fetițe, fără leziuni vizibile pe suprafața corpului. Corpul neînsuflețit a fost transportat la Centrul de Medicină Legală, pentru a fi stabilită cu exactitate cauza decesului copilului.

Pe caz a fost inițiat un proces penal, iar ofițerii de investigație și urmărire penală au dispus un șir de măsuri speciale, întru stabilirea identității mamei.

Totodată, pe cazul dat, angajații poliției au sesizat Direcția Protecției Drepturilor Copilului.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: