O mașină a luat foc pe teritoriul unei benzinării din Chișinău VIDEO
Full Article 50 second read

O mașină a luat foc pe teritoriul unei benzinării din Chișinău VIDEO

Incendiu pe teritoriul unei benzinării din Chișinău. O mașină care staționa a luat foc. Două echipaje de pompieri au intervenit la fața locului. Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, victime nu au fost înregistrate. 

În seara zilei de 17 iunie, angajații Inspectoratului General pentru Situații de Urgență au fost solicitați să intervină la stingerea unui incendiu, produs pe strada Liviu Deleanu din sectorul Buiucani al capitalei. Pompierii au fost alertați la ora 20:36.

Purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului Liliana Puşcaşu a declarat pentru NewsMaker că un autoturism, care staționa pe teritoriul unei benzinăriei, a luat foc.

„A ars secțiunea motorului, au intervenit 2 echipaje”, a comunicat Pușcașu, adăugând că incendiul a fost lichidat la ora 20:56.

Reprezentanta Inspectoratului a precizat că victime nu au fost înregistrate.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: