O nouă alertă falsă cu explozive la Aeroport. Precizările Poliției
Full Article 1 minutes read

O nouă alertă falsă cu explozive la Aeroport. Precizările Poliției

UPDATE 15:22: Oamenii legii anunță că alerta cu bombă, care a perturbat și azi activitatea Aeroportului Internațional Chișinău, s-a dovedit a fi falsă. 

UPDATE: 14:16 Nicio zi fără alerte cu bombă. De această dată este vizat Aeroportul Internațional Chișinău. Potrivit Poliției, la fața locului sunt prezente instituțiile specializate ale MAI, iar personalul și călătorii au fost evacuați de urgență.

„La moment o nouă alertă cu explozive in Aeroportul Internațional Chișinău. La fața locului fiind prezente instituțiile specializate ale MAI”, anunță oamenii legii.

Potrivit sursei, pentru asigurarea securității cetățenilor și excluderii riscurilor în acest sens, în scurt timp vor fi instituite noi acțiuni.

De menționat că urmare a nenumăratelor alerte cu bombă care vizează Aeroportul Internațional Chișinău, oamenii legii au dispus mai multe acțiuni în vederea asigurării securității călătorilor și a personalului. Astfel, echipe mixte ale forțelor de ordine vor patrula în incinta și pe teritoriul adiacent al aeroportului, călătorii vor trece de scanere speciale la intrarea în incinta gării, iar parcările vor fi restricționate doar pentru călători.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: