O nouă alertă (falsă) cu bombă în Chișinău. Autorul a fost reținut
Full Article 40 second read

O nouă alertă (falsă) cu bombă în Chișinău. Autorul a fost reținut

Inspectoratul de Poliție Buiucani a fost sesizat pe 19 martie, în jurul orei 18:40, prin intermediul serviciului unic 112, precum că pe strada Liviu Deleanu ar fi amplasat un obiect explozibil.

Apelul a fost făcut de un bărbat.

La fața locului au intervenit toate serviciile specializate care au încercuit și verificat zona. În rezultat obiecte suspecte nu au fost depistate.

În scurt timp a fost stabilită identitatea apelantului, un bărbat de 55 de ani, locuitor al capitalei. Acesta s-a dovedit a fi în stare de ebrietate avansată (0,97 mg/l). Individul a fost reținut pentru 72 de ore.

Pe caz a fost inițiată o cauză penală pentru comunicarea mincinoasă cu bună știință despre actul de terorism.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: