O nouă tragedie pe șosea: O femeie, spulberată de o mașină, la Briceni. Poliția încearcă să-i stabilească identitatea
Full Article 50 second read

O nouă tragedie pe șosea: O femeie, spulberată de o mașină, la Briceni. Poliția încearcă să-i stabilească identitatea

Grav accident rutier, în această seară, la ieșirea din orașul Briceni. O femeie a fost lovită mortal, în timp ce conducea o bicicletă. Inspectoratul General al Poliției (IGP)anunță că accidentul s-ar fi produs din cauza ploii dense și a vizibilității reduse. Oamenii legii spun că lucrează la fața locului pentru a identifica identitatea victimei.

Potrivit IGP, accidentul rutier s-a produs în această seară, în jurul orei 19:45, la ieșirea din orașul Briceni.

Preliminar la fața locului s-a stabilit că, o șoferiță, care se afla la volanul unui automobil de marca Skoda, din cauza ploii dense și a vizibilității reduse, a tamponat o femeie aflată la ghidonul unei biciclete.

În urma impactului, femeia de pe bicicletă a decedat pe loc. „Aceasta nu purta vestimentație cu elemente reflectorizante. Colegii lucrează la fața locului pentru identificarea femeii tamponate și stabilirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului” – precizează IGP.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: