O nouă victorie pentru Moldova! Judocanul Mihail Latîșev a devenit campion mondial de tineret
Full Article 30 second read

O nouă victorie pentru Moldova! Judocanul Mihail Latîșev a devenit campion mondial de tineret

Judocanul Mihail Latîșev a devenit campion mondial de tineret. Sportivul, în vârstă de 19 ani, a obținut 5 victorii în categoria de greutate 81 kg, în Ecuador, anunță Comitetul Național Olimpic și Sportiv.

Potrivit sursei citate, Mihail Latîșev a obținut cinci victorii, acesta devenind câștigător în lupta contra concurenților săi din Ungaria, Tadjikistan, Italia, Elveția și Franța.

La rândul său, sportivul din Republica Moldova, Radu Izvoreanu, s-a clasat pe locul 5, la categoria de 66 kg.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: