Rachete rusești asupra Kievului și Odesei. Cel puțin un om a murit
Full Article 2 minutes read

Rachete rusești asupra Kievului și Odesei. Cel puțin un om a murit

Cel puțin o persoană a murit, la Kiev, în urma atacului masiv cu rachete lansat asupra Ucrainei în dimineața zilei de 26 ianuarie. Informația a fost confirmată de primarul capitalei Vitali Kliciko. 

Edilul a anunțat că o persoană a murit și alte două au fost rănite în atacul asupra capitalei și a îndemnat locuitorii să rămână în adăposturi. În total, circa 20 de rachete au fost lansate asupra Kievului – toate au fost doborâte de sistemul de apărare antiaeriană.

„După ce o rachetă a lovit o clădire nerezidențială din districtul Holosiiv, avem informații despre un mort și doi răniți. Răniții au fost spitalizați”, a scris Kliciko.

În regiunea Odesa, informează autoritățile locale, au fost lovite de rachetele rusești două instalații energetice provocând întreruperi de curent. „Există deja informații despre pagubele produse la două instalații critice de infrastructură energetică din Odesa. Nu există răniți. Forțele de apărare aeriană survolează regiunea Odesa”, scrie pe rețelele de socializare șeful administrației militare din regiune, Iuri Kruk.

Sistemul de apărare antiaeriană din Odesa a doborât trei rachete rusești de model Kalibr.

Amintim că o nouă alertă aeriană a fost declanșată pe întreg teritoriul Ucrainei, pe 26 ianuarie. Administrația militară a orașului Kiev a anunțat că armata ucraineană a doborât 15 drone deasupra capitalei.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: