„O scânteie poate provoca un incendiu”. Reacția lui Krasnoselski la incidentul de la Varnița
Full Article 1 minutes read

„O scânteie poate provoca un incendiu”. Reacția lui Krasnoselski la incidentul de la Varnița

Liderul de la Tiraspol Vadim Krasnoselski comentat incidentul care s-a produs pe 8 iulie la Varnița. Acesta a calificat cele întâmplate drept „o provocare din partea pseudo-patrioților” și a îndemnat unioniștii să se abțină de la acțiuni care ar putea aprinde spiritele.

„Provocările unioniștilor moldoveni în zona de securitate continuă. Grănicerii transnistreni supraveghează, conform legii, ordinea. Aceștia își fac datoria, asigurând securitatea cetățenilor. Îndemn toți pseudo-patrioții, nu e clar ai cărei țări, care au venit la frontiera transnistreană cu steagurile României, să nu provoace conflicte. O scânteie poate provoca un incendiu. Solicit încetarea oricăror manifestări provocatoare”, a menționat Krasnoselski.

Amintim că reprezentanții Alianței pentru Unirea Românilor (AUR) au încercat, joi, pentru a treia oară să ajungă în Transnistria. Aceștia susțin că vor să le prezinte alegătorilor din stânga Nistrului programul lor electoral. Aceștia nu au fost lăsați să treacă de așa-numita „linie de frontieră”. La un moment dat, au izbucnit altercații, după ce s-a încercat reținerea unui bărbat care este dat în urmărire de autoritățile de la Chișinău.

 

 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: