„O scânteie poate provoca un incendiu”. Reacția lui Krasnoselski la incidentul de la Varnița
Full Article 1 minutes read

„O scânteie poate provoca un incendiu”. Reacția lui Krasnoselski la incidentul de la Varnița

Liderul de la Tiraspol Vadim Krasnoselski comentat incidentul care s-a produs pe 8 iulie la Varnița. Acesta a calificat cele întâmplate drept „o provocare din partea pseudo-patrioților” și a îndemnat unioniștii să se abțină de la acțiuni care ar putea aprinde spiritele.

x

„Provocările unioniștilor moldoveni în zona de securitate continuă. Grănicerii transnistreni supraveghează, conform legii, ordinea. Aceștia își fac datoria, asigurând securitatea cetățenilor. Îndemn toți pseudo-patrioții, nu e clar ai cărei țări, care au venit la frontiera transnistreană cu steagurile României, să nu provoace conflicte. O scânteie poate provoca un incendiu. Solicit încetarea oricăror manifestări provocatoare”, a menționat Krasnoselski.

Amintim că reprezentanții Alianței pentru Unirea Românilor (AUR) au încercat, joi, pentru a treia oară să ajungă în Transnistria. Aceștia susțin că vor să le prezinte alegătorilor din stânga Nistrului programul lor electoral. Aceștia nu au fost lăsați să treacă de așa-numita „linie de frontieră”. La un moment dat, au izbucnit altercații, după ce s-a încercat reținerea unui bărbat care este dat în urmărire de autoritățile de la Chișinău.

 

 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: