(VIDEO) O șoferiță, filmată cum taie calea unei femei și unui copil pe o trecere de pietoni. Ce pedeapsă a primit?
Full Article 2 minutes read

(VIDEO) O șoferiță, filmată cum taie calea unei femei și unui copil pe o trecere de pietoni. Ce pedeapsă a primit?

În spațiul online a apărut o secvență video în care un autoturism marca Renault Clio nu cedează trecerea unei femei, însoțită de un copil, pe trecerea de pietoni. Poliția anunță, pe 19 ianuarie, că ofițerii de patrulare au identificat și sancționat persoana care se afla la volan. 

Potrivit reprezentanților poliției, la volanul mașinii se afla o femeie, în vârstă de 31 de ani, locuitoare a municipiului Chișinău. Femeia a fost amendată cu 750 de lei și 4 puncte de penalizare.

În acest context poliția îndeamnă șoferii să reducă viteza în preajma trecerilor de pietoni.

Amintim că pe 17 ianuarie, mai mulți activiști civici au organizat un flashmob „Pietonii au dreptul la viața!” în fața Primăriei municipiului Chișinău. Aceștia au cerut autorităților implementarea măsurilor și strategiilor, care previn accidentele rutiere mortale.

Ultimul accident în capitală, pe o trecere de pietoni, a avut loc pe 18 ianuarie. Un copil de 14 ani a ajuns la spital după ce a fost lovit de o mașină în timp ce traversa regulamentar strada pe trecerea pentru pietoni.

Amintim că, pe 17 ianuarie, un copil de 5 ani și bunica sa de 47 de ani au fost loviți de o mașină în timp ce traversau strada pe trecerea de pietoni. Accidentul s-a produs în cartierul Telecentru al capitalei.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: