O tânără din capitală a sărit în gol de la etajul 4. Ce spune mama fetei?
Full Article 40 second read

O tânără din capitală a sărit în gol de la etajul 4. Ce spune mama fetei?

O tânără de 27 de ani a sărit de la etajul 4 al unui bloc de locuit din capitală. Mama fetei a comunicat poliției că fiica sa are probleme de sănătate și nu poate ieși singură din casă.

Însă, pe 26 iunie, atunci când a avut loc incidentul, tânăra era singură acasă. Dorind să se plimbe, ea a deschis geamul, a urcat pe masă și a sărit peste acesta, fără să conștientizeze riscurile.

Fiind examinată de medicul de gardă, leziuni pe corpul tinerii nu s-au depistat. Pe caz inițiată o ancheta în stabilirea tuturor circumstanțelor.


Important! În cazul în care detaliile expuse în material vă neliniștesc, aveți nevoie de ajutor și susținere - adresați-vă specialiștilor de la „Linia Verde Prevenire Suicid”. Chat-ul anonim pe www.pentruviata.md este diponibil LIVE între orele 20.00-22.00 în zilele de luni și joi. În restul zilelor, puteți expedia un mesaj la adresa de e-mail [email protected]. Mai multe detalii la nr de tel 060806623



Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: