O tânără în stare de ebrietate a provocat un accident în Chișinău. Două mașini ale poliției au fost avariate (VIDEO)
Full Article 1 minutes read

O tânără în stare de ebrietate a provocat un accident în Chișinău. Două mașini ale poliției au fost avariate (VIDEO)

O șoferiță în stare de ebrietate a accidentat două mașini de patrulare. Totul s-a întâmplat în seara de 30 aprilie în sectorul Botanica al capitalei. Femeia a refuzat să oprească mașina atunci când a fost somată de poliție, iar oamenii legii au fost nevoiți să îi blocheze calea.

Cazul a fost înregistrat la intrarea în municipiul Chișinău. Tânăra de 28 de ani a fost somată să oprească, întrucât automobilul se deplasa cu luminile stinse.

Femeia a ignorat somațiile polițiștilor și și-a continuat deplasarea spre centrul orașului, conducând neuniform. Pentru a preveni o tragedie, două echipaje de ofițeri de patrulare au decis să blocheze mașina.

Șoferița a încercat să se eschiveze, lovind mașinile de patrulare. Acestea au fost avariate nesemnificativ.

Femeia a fost înlăturată de la volanul mașinii și supusă testului alcoolscopic. Rezultatul a arătat o concentrație de 0,89 mg/l. La fața locului a fost solicitată grupa documentare accidente rutiere.

La moment, șoferița este documentată pentru nestopare la indicațiile polițiștilor, producerea accidentului rutier, dar și pentru stare de ebrietate avansată la volanul unei mașini.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: