Oamenii legii au descins cu percheziții la un fost procuror-șef al Procuraturii raionului Hîncești, bănuit de îmbogățire ilicită
Full Article 50 second read

Oamenii legii au descins cu percheziții la un fost procuror-șef al Procuraturii raionului Hîncești, bănuit de îmbogățire ilicită

Oamenii legii au efectuat, pe 30 iunie, mai multe percheziții în care este vizat un fost procuror-șef al Procuraturii raionului Hîncești, în prezent activând în calitate de procuror în Procuratura mun. Chișinău.

Acesta este bănuit în cadrul unei cauze penale, pornite pe faptul comiterii infracțiunii de îmbogățire ilicită, săvârșită de o persoană cu funcție de demnitate publică.

Procuratura Anticorupție afirmă că perchezițiile s-au desfășurat la domiciliul, automobilul și o casă de vacanță a persoanei sus menționate.

În rezultatul acțiunilor au fost depistate și ridicate înscrisuri de ciornă, facturi fiscale, cecuri, proiecte de execuție a construcției amplasate în mun. Hîncești, contracte de vânzare a unor bunuri imobile, care urmează a fi cercetate și apreciate din punct de vedere al pertinenței, concludentei, utilității și veridicității, în ansamblu cu alte probe administrate pe caz.

Procurorul pledează nevinovat.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

 

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: