Odesa: regiunea a fost atacată din nou cu drone kamikaze VIDEO
Full Article 2 minutes read

Odesa: regiunea a fost atacată din nou cu drone kamikaze VIDEO

Rușii au atacat noaptea trecută regiunea Odesa cu drone kamikaze: două dintre acestea au lovit o instalație de infrastructură militară și au detonat muniții, în rezultat – a izbucnit un incendiu de amploare. Informații în acest sens au fost comunicate de autoritățile ucrainești în dimineața zilei de 26 septembrie. 

Secretarul de presă al Administraţiei Militare Regionale Odesa, Serghei Bratciuk, a anunțat că „noaptea, inamicul a atacat din nou regiunea Odesa”.

„O dronă a fost distrusă de forțele de apărare aeriană. Două au lovit o instalație de infrastructură militară”, a comunicat Bratciuk, pe Telegram.

El a mai adăugat că „în rezultatul unui incendiu de amploare și a unei detonări de muniții, a fost organizată evacuarea populației civile”.

Potrivit datelor Comendamentului operațional „Sud”, regiunea a fost atacată cu drone kamikaze. Victime nu se înregistrează. La moment continuă lucrările de stingere a incendiului.

Partea rusă nu a comentat deocamdată acuzațiile.

Amintim că și pe 23 septembrie curent, partea ucraineană a anunțat că regiunea Odesa a fost atacată de drone kamikaze. Atunci se menționa că două drone au distrus clădirea administrativă din zona portului. Totodată, un civil a fost ucis. Pe 25 septembrie curent, Ucraina a raportat un nou atac asupra regiunii Odesa cu drone kamikaze. Potrivit primarului Odesei, Ghenadie Trukhanov, rușii au lovit clădirea administrativă din centrul orașului de trei ori. Victime nu au fost raportate.

De menționat că astăzi este a 215-a zi de război în Ucraina. Pe 24 februarie, în jurul orei 5:00, Vladimir Putin a anunțat începerea operațiunii militare în Ucraina. La rândul său, liderul de la Kiev Vladimir Zelenski a declarat stare de război în Ucraina.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: