Dumitru Pîntea este noul director interimar al ODIMM
Full Article 2 minutes read

Dumitru Pîntea este noul director interimar al ODIMM

Organizația pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici și Mijlocii (ODIMM) are un nou director interimar. Este vorba de Dumitru Pîntea, numit în funcție de ministrul Economiei, Sergiu Gaibu.

Într-un comunicat de presă al Ministerului Economiei, din data de 6 decembrie, se precizează că Dumitru Pîntea a deținut până recent funcția de director al programului „Mediul de afaceri și IMM” în cadrul Centrului Analitic Independent Expert-Grup. În perioada 2013-2015 a deținut funcția de consultant principal al Direcției politici comerciale din cadrul Ministerului Economiei.

Pîntea este licențiat în economie și relații economice internaționale. A participat la diverse cursuri de instruire în SUA și Europa. În prezent, își face studiile de doctorat la Academia de Studii Economice în domeniul dezvoltării instrumentelor de finanțare pentru creșterea competitivității și rezilienței firmelor din Republica Moldova. Vorbește fluent în engleză și franceză.

Dumitru Pîntea este noul director interimar al ODIMM

Ministerul Economiei

Iulia Costin care anterior a deținut funcția de director al ODIMM și-a anunțat plecarea din funcție în data de 2 decembrie. „Plec cu mândrie, dintr-o echipă de performanță și sunt sigură că vor continua inițiativele și activitățile lansate pentru mediul de afaceri și le mulțumesc colegilor pentru devotament, colegialitate și profesionalism”, declarat Costin, pe facebook.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: