Oleg Serebrian pleacă la Tiraspol pentru o întrevedere în format „1+1″
Full Article 1 minutes read

Oleg Serebrian pleacă la Tiraspol pentru o întrevedere în format „1+1″

O nouă întrevedere va avea loc la Tiraspol, mâine, 28 octombrie, între viceprim-ministrul pentru Reintegrare, Oleg Serebrian, şi a aşa-numitului şef al diplomaţiei transnistrene, Vitalie Ignatiev. Informaţia a fost confirmată pentru NM de către reprezentanții din cadrul Biroului Politici de Reintegrare.

Potrivit informațiilor, întrevederea va avea loc la sediul misiunii OSCE din Tiraspol.

Așa-numitul „Minister de Interne de la Tiraspol” a scris pe canalul său de telegram că discuțiile se vor axa pe problemele de actualitate, care s-au acumulat în cadrul procesului de negocieri.

Pe 24 octombrie, viceprim-ministrul pentru Reintegrare, Oleg Serebrian, s-a întâlnit cu reprezentanta Uniunii Europene în procesul de reglementare transnistreană, șefa interimară a Departamentului pentru Europa de Est și Asia Centrală din cadrul Serviciului European de Acțiune Externă, Dorota Dlouchy-Suliga, și șeful Delegației Uniunii Europene în Republica Moldova, Jānis Mažeiks. Oficialiiau abordat un spectru larg de subiecte ce vizează activitatea formatelor de negocieri privind reglementarea transnistreană.

Anterior într-un interviu pentru NM, Oleg Serebrian a declarat că există stagnare în procesul de negociere privind reglementarea transnistreană.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: