Pământul sau pacea? Ucrainenii au fost întrebați dacă sunt gata să cedeze teritorii în schimbul încheierii războiului
Full Article 40 second read

Pământul sau pacea? Ucrainenii au fost întrebați dacă sunt gata să cedeze teritorii în schimbul încheierii războiului

Cetățenii Ucrainei nu sunt de acord să renunțe la teritorii în schimbul unui acord de pace. Rezultatele se regăsesc într-un sondaj, efectuat de Institutul Internațional de Sociologie din Kiev. 

Din 2005 persoane, 85% consideră inacceptabile concesiile teritoriale. Doar 8% cred că pentru a obține pacea și a păstra independența, Ucraina poate renunța la o parte din teritoriul său.

Acest rezultat persistă în toate regiunile, chiar și în regiunile estice care sunt cele mai afectate de război, comunică BBC.

Sondajele sunt efectuate în mod regulat de la începutul războiului, iar rezultatele nu se schimbă considerabil, menționează sursa. În mai, 82% dintre respondenți au fost împotriva oricăror concesii teritoriale, iar în septembrie – 87%.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la existența jurnalismului de calitate susținându-ne pe Patreon! În acest fel, puteți fi parte a schimbării în bine a Moldovei. Datorită sprijinului vostru, vom putea implementa și mai multe proiecte noi și importante. Vă punem la dispoziție 6 modalități de a ne sprijini. În schimb, vă oferim content exclusiv și cadouri plăcute. Accesați linkul pentru a deveni patronul nostru. Nu este deloc greu, în schimb este atât de plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: