Pământul sau pacea? Ucrainenii au fost întrebați dacă sunt gata să cedeze teritorii în schimbul încheierii războiului
Full Article 40 second read

Pământul sau pacea? Ucrainenii au fost întrebați dacă sunt gata să cedeze teritorii în schimbul încheierii războiului

Cetățenii Ucrainei nu sunt de acord să renunțe la teritorii în schimbul unui acord de pace. Rezultatele se regăsesc într-un sondaj, efectuat de Institutul Internațional de Sociologie din Kiev. 

Din 2005 persoane, 85% consideră inacceptabile concesiile teritoriale. Doar 8% cred că pentru a obține pacea și a păstra independența, Ucraina poate renunța la o parte din teritoriul său.

Acest rezultat persistă în toate regiunile, chiar și în regiunile estice care sunt cele mai afectate de război, comunică BBC.

Sondajele sunt efectuate în mod regulat de la începutul războiului, iar rezultatele nu se schimbă considerabil, menționează sursa. În mai, 82% dintre respondenți au fost împotriva oricăror concesii teritoriale, iar în septembrie – 87%.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: