Partidul „Șor respinge „categoric” toate acuzațiile aduse de Poliție
Full Article 2 minutes read

Partidul „Șor respinge „categoric” toate acuzațiile aduse de Poliție

Partidul „ȘOR” respinge categoric toate acuzațiile aduse de către reprezentanții Ministerului de Interne, precum că ar pune la cale destabilizări la protestul din 23 octombrie. Într-un comunicat de presă ei cer „tranșat” forțelor de ordine să nu îngrădească în niciun fel dreptul fundamental, garantat de Constituție, la întruniri și libera exprimare.

„În loc să vină cu insinuări, dezinformări și manipulări, reprezentanții MAI ar face bine să facă exact ceea pentru ce sunt plătiți din bani plătitorilor de taxe și impozite: să asigure ordinea publică și buna desfășurare a întrunirii de astăzi. Nimic mai mult. Știm că protestele deranjează foarte mult actuala guvernare. De aceea, PAS încearcă, prin orice mijloace, să bage frică în oameni și să descurajeze protestatarii să iasă în stradă. ”, arată sursa citată.

Totodată, cei de la ȘOR îndeamnă oamenii care vor veni Piața Marii Adunări Naționale să respecte ordinea publică și legea.

Amintim că pe parcursul zilei de astăzi, Poliția a menționat că organizatorii protestului pregătesc destabilizări în centrul capitalei. Oamenii legii au identificat mai multe grupuri de tineri. Unii dintre ei fost escortați la Inspectoratul de poliție pentru documentare.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

 

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: