Patru bărbați au fost răpuși de coronavirus în ultimele ore. Bilanțul deceselor a ajuns la 314
Full Article 1 minutes read

Patru bărbați au fost răpuși de coronavirus în ultimele ore. Bilanțul deceselor a ajuns la 314

În Republica Moldova au fost înregistrate încă 4 decese în urma infectării cu noul coronavirus. Potrivit unui comunicat publicat în dimineața de 4 iunie de către Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, este vorba despre persoane cu vârsta cuprinsă între 45 și 73 de ani. 

Deces 311: Bărbat de 61 ani, din raionul Ștefan-Vodă. Internat, în stare gravă,  la data de 1 iunie, la Spitalul Raional Ștefan- Vodă. Comorbidități: hipertensiunea arterială.

Deces 312: Bărbat de 67 ani, din raionul Orhei. Internat la data de 26 mai, la Spitalul Clinic Republican. Comorbidități: cardiopatie mixtă, hipertensiune arterială, diabet zaharat.

Deces 313: Bărbat de 73 ani, din mun. Chișinău. Internat la data de 2 iunie, la Institutul de Medicină Urgentă. Comorbidități: hipertensiune arterială, cardiopatie hipertensivă, diabet zaharat.

Deces 314: Bărbat de 45 ani, din mun. Chișinău. Internat la data de 12 mai, la Institutul de Medicină Urgentă. Comorbidități: osteosarcom, ganglioni limfatici paraaortali, intoxicație endogenă canceroasă avansată.

Până la ora actuală, în Republica Moldova au fost confirmate 8795 cazuri de infecție cu noul Coronavirus, dintre care 1019 în Transnistria. Bilanțul persoanelor tratate de COVID-19 a ajuns la 5009.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: