Trei spații, inclusiv săli de sport din instituții de învățământ, au fost adjudecate în cadrul unei licitații publice
Full Article 2 minutes read

Trei spații, inclusiv săli de sport din instituții de învățământ, au fost adjudecate în cadrul unei licitații publice

Trei spații care aparțin Primăriei Chișinău au fost adjudecate în cadrul unei licitații publice. Potrivit primarului Ion Ceban, datorită inițiativei, în bugetul municipal vor fi transferate peste 400 de mii de lei.

Săptămâna curentă a fost organizată o nouă licitație. Au fost adjudecate 3 locații pentru care anterior nu veneau bani în bugetul municipal. Potrivit primarului Ion Ceban, au fost obținute:

-400 000 lei – pentru încăperile oferite în locațiune cu scop comercial;

-14 000 lei – pentru 2 spații în instituțiile de învățământ destinate instruirii dans/sport.

„În acest caz, suma totală a contractului va fi stabilită în funcție de orarul de activitate agreat cu administrația instituțiilor de învățământ”, a precizat edilul.

Următoarea licitație cu strigare va avea loc în data de 8 decembrie, în Sala de ședințe a Preturii sectorului Centru (str. Bulgară 43).

La concurs vor fi expuse 20 de spații cu altă destinație decât cea locativă, încăperi izolate și clădiri separate, cu suprafețe de la 5 m² până la 144 m².

Doritorii de a participa la concurs urmează să prezinte cererea nu mai târziu de 24 ore până la licitație pe numele Comisiei de licitație, pe adresa: mun. Chișinău, str. Armenească 43.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: