Patru minori, cercetați penal. Au deteriorat geamurile mai multor mașini și au sustras bunuri materiale
Full Article 2 minutes read

Patru minori, cercetați penal. Au deteriorat geamurile mai multor mașini și au sustras bunuri materiale

Patru minori sunt cercetați penal, după ce au deteriorat geamurile mai multor mașini și au sustras bunuri materiale. Aceștia nu sunt la prima abatere de acest gen. 

Polițiștii au fost sesizați în dimineața zilei de 26 iunie, precum că un grup format din patru persoane se plimbă printre automobilele ce sunt parcate în curțile blocurilor de locuit de pe bd. Mircea cel Bătrân. La fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție, care a constatat că au fost sparte geamurile de la opt automobile, iar din două au fost sustrase bunuri materiale.

Suspecții au fost reținuți pe urme fierbinți. Aceștia au vârste cuprinse între 13 și 16 ani și sunt originari din raionul Cahul, Criuleni și mun. Chișinău.

În cadrul acțiunilor procesual penale, aceștia și-au recunoscut vina. Totodată, indivizii au precizat că pe parcursul lunii iunie au deteriorat circa 20 de unități de transport, ce erau parcate în curțile blocurilor de locuit din sectorul Ciocana.

Minorii sunt cercetați penal în stare de libertate. Aceștia riscă o amendă în mărime de până la 67 500 de lei, muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 de ore sau până la 4 ani de închisoare.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: